TAK for den store opbakning til vores jubilæums sportsfest 2017

Det har været fantastisk, at se så mange glade og feststemte gæster på stadion, I var alle med til at gøre festen i år helt specielt.

TAK til hovedsponsorerne for sportsfesten 2017:

Thyholm Tømmerhandel XL Byg, Thyholm Olieservice A/S, Sparekassen Thy, Thyholm Murer, Hvidbjerg Bank, Tambohus Kro – Grand Hotel – Hotel OASIA – Hotel Ritz, , Hop & Rul, Midtpunktet Thyholm.

TAK til sponsoren af aktiviteter for børn:

Sparekassen Vendsyssel

TAK til armbåndssponsor:
Jema Plast

TAK til alle de frivillige hjælpere for god indsats før, under og efter sportsfesten.

Også TAK til sponsorerne for gaver til tombolaen:
Arla Foods, Butik Backstage, Døgneren, Håreksperten, Jema Plast, Knud Jepsen, Salon Woman, SportDirect Thisted, Thy-Mors Energi, Malerfirmaet HJ v/Ane Højen, Din Tøjmand Baun Hurup, Midtpunktet Thyholm, Butik Blomsten, El-Jacobsen, Flovlev Maskinforretning, Frisør Kappel, Herreværk Struer, Imerco Struer, JYSK Struer, Kop & Kande Struer, Kvickly Struer, Mr. Arthur Struer, Sparekassen Thy, Intersport Struer, Rema 1000 Struer, Biograf Apollon Struer, Teglbjerg Lys, Mettes Fodpleje, Blæksprutten, Dystan, GJ Tømrer & Snedker ApS, Hvidbjerg Bank, Kappelvejs Værksted, Matas Struer, Nordvest Foder, Sparekassen Vendsyssel, Struer Brød, Søndergaard Transport, Thusgaard El, Thyholm Olieservice, TMP Hydraulik A/S, 3F, Tømrerfirmaet K. Borgholm, Urmager Jens M. Christensen, Bog & Idé Struer, Dahl Biler Struer, Helmholt Elektronik Struer, Fysioterapeut Hanne Christensen, Hvidbjerg Vinduet A/S, Johs. Jensen Fiske- og Muslingeeksport, Klinik for Fodterapi v/Ann Viborg, Løvbjerg Struer, McDonald’s Struer, Meny Struer, Restaurant Coco, Tambohus Kro, Tambosund Camping, Thyholm Murer, Æ’ Skipperhus, Thyholm Fysioterapi, Kristian Hove Lyngs, Thyholm Radio/TV, XL-BYG Thyholms Tømmerhandel A/S, Kjeld Sko Hurup.

Thyholm IF

Fodboldafdelingen